Външно измиване с гореща пара

Ефект от процедурата:

  • Екологично почистване
  • Наистина чист автомобил
  • Свеж външен вид
  • Без опасност за боята, лаковото покритие и хромираните елементи на автомобила
  • Използват се само около 5 литра вода в сравнение с повече от 200 литра при конвенционалното миене в обикновените автомивки

Външното измиване с гореща пара представлява процедура, при която автомобилът се измива благодарение на силата на парата. Парата e абсолютно безопасна – излиза с налягане около 10 бара, при миенето с вода налягането е около 150 бара. На разстояние около 30см от върха на пистолета, парата дори може да се пипне с ръка.

Върху боята никога не пада температура по-висока от 60-65 градуса, което е много по-малко от температурата до която се нагрява автомобила, когато е изложен слънце. Другото предимство на горещата пара е , че, за разлика от стандартните автомивки, при измиването с гореща пара почти не се изхабява вода. За един автомобил отиват около 5-6 литра вода и от тази гледна точка е изключително екологично.

При стандартните автомивки, количеството използвана вода е около 200 литра. При слабо замърсени автомобили въобще не се използват препарати, а при средно и силно заммърсени автомобили се използва екологичен препарат с неутрално pH, който по никакъв начин не застрашава боята и лаковото покритие на колата и е безопасно за хромираните детайли на автомобила.

Благодарение на парата мръсотията се почиства перфектно от порите на боята и получавате наистина чист автомобил със свеж и блестящ външен вид. Препоръчва се и допълнително третиране с нанопокритие. За него можете да прочетете тук.

До 50% отстъпка за всички услуги, предлагани от автомивка ЕКО КРЕДО, до края на извънредното положение.