Винаги много сме се интересували от екологията и опазването на природата и търсихме приложение, което да е ежедневно необходимо и достъпно. Решихме да направим автомивка, която да не използва огромните количества вода, които се използват при конвенционалните автомивки.

Посетихме световните специализирани изложения в Германия, Италия и Швейцария. Срещнахме се с много собственици на автомивки в тези държави. Запознахме се с най-новите тенденции в областта на екологичното миене и почистване на автомобилите.

По време на изложенията тествахме десетки машини. Запознахме с качествата на най-съвременните и модерни машини за почистване на автомобили.

Останахме изключително впечатлени от качеството на машините на италианската фирма Bieffe Farinelli, която е лидер на пазара в Италия – държавата с най-много производители на машини с гореща пара в света. Те произвеждат повече от 30 години машини, които работят с гореща пара и пестят стотици литри вода всеки ден.

Подписахме договор  за внос и дистрибуция на техните продукти в България и изкарахме едноседмично обучение как да използваме парата не само за автомобили, но и за детските столчета, да санитизираме климатици и въздухопроводи, да почистваме постелки, които клиентите използват у дома или на които спят техните домашни любимци.

Посветихме няколко месеца, за да намерим биоразградими препарати, които да чистят добре и да оставят свеж и траен аромат. Използвахме озонатор във всяка кола и проследявахме трайността на ефекта, специално с коли на пушачи и на собственици на кучета.

След повече от 200 почистени тестови атомобила, в началото на месец април 2019г, открихме официално нашата автомивка за сухо пране на салони на автомобили и външно измиване с гореща пара Еко Кредо  в квартал Лозенец.

Сега вече можете да видите как може да изглежда и ухае автомобилът Ви, благодарение на силата на горещата пара.

При конвенционалното външно измиване на лек автомобил се използват между 200 и 300 литра вода. При измиване на автомобил с гореща пара се използват между 5 и 6 литра вода. Сами можете да направите разликата!

Можете да запишете час за почистване на Вашата кола чрез WatsApp, Viber, Facebook, с обаждане на тел. 0893 491 391, на нашия сайт ecocredo.com или директно на адреса на автомивката - кв. Лозенец, ул. Лозенска планина 24.

Можете да разчитате на специалистите на автомивка ЕКО КРЕДО за цялостно почистване или конкретни услуги за Вашата кола с внимание към детайла, качеството и прецизността.

СУХО ПРАНЕ НА АВТОМОБИЛНИ САЛОНИ С ГОРЕЩА ПАРА

СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА
КУПЕТО НА КОЛАТА
ЧРЕЗ ОЗОНИРАНЕ

ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВЪЗДУХОВОДИ
С ГОРЕЩА ПАРА

Всички услуги