Сухо пране на седалки с гореща пара

Ефект от процедурата:

  • Дезинфекцират се седалките на колата
  • Качествено изпиране на седалките
  • Почиства и дезинфекцира въздуховодите
  • Премахва миризми
  • Взимате си колата с АБСОЛЮТНО СУХИ седалки

Сухо пране на седалки гореща пара е процедура, при която седалките се третират със специална машина, която впръсква гореща пара под високо налягане, която разтваря натрупаната мръсотия и едновременно с това, благодарениe на мощна прахосмукачка, я изсмуква.

По този начин тапицерията се изпира,  без да оставя в дунапрена почти никаква влага и без да е необходимо използването на препарати, освен, ако няма силни замърсявания и окислили се петна. В този слуяай се използват екологични и биоразградими препарати, които разтварят и упоритите петна.   

След изпирането на седалките, те се изсушават с единствената по рода си в България машина за изсушаване на седалки – седалките с опаковат с проектирани за целта калъфи, които абсорбират влагата и в тях се пуска топъл въздух, за да могат седалките ДА СА НАИСТИНА сухи, когато си вземете Вашия автомобил.

Няма нужда да го оставяте на слънце, да оставяте колата да работи със запалено парно или да се возите с найлон върху седалките два дни. Въздуховодите също се почистват и дезинфекцират с гореща пара.