Цялостно сухо пране с гореща пара

Ефект от процедурата:

  • Дезинфекцира се купето на колата
  • Детайлно изпиране на купето
  • Премахва боклуците и праха от труднодостъпните места
  • Почиства и дезинфекцира въздуховодите
  • Премахва миризми

Цялостно сухо  пране с гореща пара е процедура, при която цялото купе на автомобила (без тавана) се третира със специална машина, която впръсква гореща пара под високо налягане, която разтваря натрупаната мръсотия и едновременно с това, благодарени на мощна прахосмукачка, я изсмуква. 

По този начин тапицерията и мокетът на автомобила се изпират без да е необходимо използването на препарати, освен, ако няма силни замърсявания и окислили се петна. 

В този случай се използват екологични и биоразградими препарати, които разтварят и упоритите петна. Таванът се изпира с машина, която впръсква препарат и едновременно събира мръсотията във фуния. 

Всеки таван минава преди процедурата през оглед на състоянието от нашите специалистии, за да се провери дали има опасност да се отлепи, ако такава вероятност съществува, процедурата не се извършва. 

След изпирането на целия автомобил, седалките се изсушават с единствена по рода си в България машина за изсушаване на седалки – седалките с опаковат с проектирани за целта калъфи, които абсорбират влагата и в тях се пуска топъл въздух, за да могат седалките ДА СА НАИСТИНА сухи, когато си вземете Вашия автомобил.

 Няма нужда да го оставяте на слънце, да оставяте колата да работи със запалено парно или да се возите с найлон върху седалките два дни. Въздуховодите също се почистват и дезинфекцират с гореща пара.