Всъщност не е по-скъпо. При почистването с пара, автомобилът се почиства много по-детайлно и съответно по-бавно, отколкото стандартното почистване. При вътрешното почистване на автомобила, се минава цялото купе и въздухопроводите с гореща пара, за да се дезинфекцира и освежи автомобила. Ако сметнете колко време отнема почистването в конвенционалните автомивки и при нас, цената на час ни е дори по-ниска, отколкото при тях. И получавате наистина почистен и освежен автомобил.

Възможно е да се получи повреда само, ако се действа непредпазливо с парата. Досега при почистени повече от 500 автомобила, нямаме нито един повреден детайл. За разлика от повечето автомивки, които почистват с пара, ние имаме различни машини за почистване вътре и отвън. Машините са с различно налягане, температура и количество на парата.

За разлика от стандартните автомивки, при измиването с гореща пара почти не се изхабява вода. За един автомобил отиват около 5-6 литра вода. При стандартните автомивки, количеството е около 150 литра.

Използваме препарати само в краен случай. Обикновено нещата се оправят с достатъчно мощна прахосмукачка и гореща пара. Използваме препарати само за сухото пране на тавани, защото иначе има опасност от отлепяне.

Не. Парата излиза с налягане около 10 бара, при миенето с вода налягането е около 150 бара. На разстояние около 30см от върха на пистолета, парата дори може да се пипне с ръка. Върху боята никога не пада температура по-висока от 60-65 градуса, което е много по-малко от температурата до която се нагрява автомобила, когато е изложен слънце.

Озонирането е процес, при който в купето на автомобила се вкарва озон, който убива АБСОЛЮТНО всички микроорганизми, бактерии и микроби в колата и създава стерилна обстановка. Постигат се изключителни резултати в премахването на остри миризми от цигари, кучета, риба…

 Можете да се свържете с нас на нашия телефон 0893491391, в социалните мрежи – Facebook и Instagram, чрез Viber и WhatsApp, както и на адреса на автомивката, която се намира в квартал Лозенец, на улица „Лозенска планина“ 24. Също така можете да следите и нашия You Tube канал Автомивка Еко Кредо. 

Преди извършване на процедурата, всеки таван минава през внимателен оглед на състоянието. Ако е склонен към отлепяне, процедурата не се извършва. Никога не сме имали случай на провиснал таван след пране.